IDEA 16.001
Lataa
5.2 MB

IDEA 16.001

With IDEA®, voit alentaa kustannuksia analyysi, lisää laatua työsi
3.4 
Rating
Sinun äänesi:
Uusin versio:
16.001.06 Katso kaikki
Screenshots
1 / 1
Palkinnot (3)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Lataa
5.2 MB

Parantaa tilintarkastuksen suorituskykyä
With IDEA on tehokas toiminnot voit parantaa suorituskykyä ja laajentaa ominaisuuksia. Suunnitellut tilintarkastajat tilintarkastajat.
Havaita petokset
IDEA on vapaamuotoinen Haku-toiminto on vain yksi syy, miksi IDEA on tehokkain ja täydellinen tietojen analysointi ohjelmisto saatavilla tänään auttaa petosten havaitsemisessa.
Lisätä arvoa
Osaat suunnitella ja suorittaa tarkastuksen. Anna IDEA auttaa sinua saamaan enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. IDEA on yhdistelmä toimintoja ja ominaisuuksia ei löydy mistään muusta tuotteeseen, auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin, tehokkaasti ja lisätä arvoa organisaation tai asiakkaita.
Sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija
IDEA voidaan käyttää taloudellisia tilintarkastajat sekä IT tilintarkastajat. Yhdistelmä laaja HTML-pohjainen Ohje, Informative User Guide kanssa opetusohjelma, "IDEAassistants" — velhot tärkeimpiä toimintoja, Windows-standardi ominaisuuksia, kuten Right Click ja Vedä ja Pudota, ja huolellisesti suunniteltu käyttöliittymä, jotta oppiminen ja käyttäminen on helppoa.
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Luo kirjaa kaikista muutoksista tiedostoon (tietokanta) ja ylläpitää kirjausketju tai kirjaudu kaikki toiminnot, mukaan lukien tuonti ja jokainen audit-testi, suoritetaan tietokantaan. Jokainen merkintä on koodattu käyttäjä ID päässä Windows kirjautuminen.
- Voit tuoda ja viedä dataa lukuisia formaatteja, kuten formaatteja suurten keskuskoneiden ja kirjanpito-ohjelmiston. Voi lukea ja käsitellä miljoonia levyjä sekunneissa. Ei ole mitään rajaa, tietueiden määrä, että IDEA voi prosessi.
- Vertaa, yhdistää, liittää ja yhdistää eri tiedostoja eri lähteistä.
- Otteita tiettyjä liiketoimia, yksilöidään puutteita (esimerkiksi tarkistaa numerosarja), tai kopiot.
- Profiilit, tiedot, yhteenveto, ositella, tai ikääntymisen tiedostot
- Luo hyödyllisiä tiedosto tilastot automaattisesti.
- Näyttää tiedot ja tulokset graafisesti.
- Luo näytteitä käyttämällä useita eri otantamenetelmiä.

Kommentit

3.4
Rating
85 votes
5 stars
31
4 stars
19
3 stars
7
2 stars
9
1 stars
19
User

Sinun äänesi:

Mga Mungkahi