IDEA 16.001

With IDEA®, kan du sænke dine omkostninger analyse, tilføje mere kvalitet i dit arbejde
3.4 
Rating
Din stemme:
Seneste version:
16.001.06 Se alle
Screenshots
1 / 1
Præmier (3)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Pålidelig Download
5.2 MB

Forbedre din revision performance
With IDEA ' s kraftfulde funktionalitet, kan du forbedre din præstation og udvide dine muligheder. Designet af revisorer til revisorer.
Opdage svindel
IDEA free-form søgefunktion er blot en af grundene til IDEA er den mest kraftfulde og komplet analyse af data software til rådighed i dag til at hjælpe dig på afsløring af svig.
Øge din værdi
Du ved, hvordan til at planlægge og udføre en revision. Lad IDEA hjælpe dig med at få mere arbejde fra hånden på mindre tid. IDEA har en kombination af funktioner som ikke findes i andre produkter, for at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt og tilføje mere værdi til din organisation eller kunder.
Du behøver ikke at være et teknisk specialist
IDEA kan anvendes af finansielle revisorer samt IT revisorer. En kombination af omfattende HTML-baseret Hjælp, Informative User Guide med tutorial, "IDEAassistants" — guider til vigtige funktioner, Windows-standard funktioner som Right Click og Træk og Slip, plus en omhyggeligt designet brugerflade gør læring og brug til en leg.
Vigtigste funktioner:
- Skaber en registrering af alle ændringer til en fil (database) og vedligeholder en audit trail eller log over alle transaktioner, herunder import-og hver audit-test, udført på databasen. Hver post er markeret med brugeren ID fra Windows login.
- Giver dig mulighed for at importere og eksportere data til et væld af formater, herunder formater til store mainframe-computere og regnskabs software. Kan læse og behandle millioner af plader i få sekunder. Der er ingen grænse for antallet af registreringer, der IDEA kan processen.
- Sammenligner, slutter sig til, føjer, og forbinder forskellige filer fra forskellige kilder.
- Uddrag af bestemte transaktioner, identificerer huller (for eksempel, i en check-nummer sekvens), eller dubletter.
- Profiler data, som sammenfatter, stratifying, eller ældre filer
- Skaber nyttige fil statistik automatisk.
- Viser data og dine resultater grafisk.
- Skaber-eksempler ved hjælp af flere forskellige prøvetagningsmetoder.

Kommentarer

3.4
Rating
84 votes
5 stars
31
4 stars
19
3 stars
7
2 stars
9
1 stars
18
User

Din stemme:

Forslag