IDEA

IDEA 16.001

Analyseert en manipuleert gegevensbestanden
Gebruikerswaardering
3.6  (46 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
16.001.06 (Zie alle)
Leest gegevens bestanden, analyseert ze extracten van monsters en manipuleert hen. Werken met gegevens uit PC's, mainframes, printer rapporten, enz.
Het verbeteren van uw performance auditing
With IDEA de krachtige functionaliteit kunt u het verbeteren van uw prestaties en het uitbreiden van je mogelijkheden. Ontworpen door accountants voor accountants.
Het detecteren van fraude
IDEA vrije vorm Zoekfunctie is slechts één reden waarom IDEA is de meest krachtige en complete data-analyse-software die vandaag beschikbaar zijn om u te helpen bij het opsporen van fraude.
Verhoog uw waarde
Je weet hoe te plannen en het uitvoeren van een audit. Laat IDEA helpen u meer werk gedaan krijgt in minder tijd. IDEA is een combinatie van de functies en de functies niet gevonden in een ander product, u te helpen het werk efficiënter, effectiever en meer waarde toe te voegen aan uw organisatie of klanten.
U hoeft geen technisch specialist
IDEA kan worden gebruikt door de financiële auditors en IT accountants. Een combinatie van uitgebreide HTML-Hulp, Informative User Guide met zelfstudie, "IDEAassistants" — wizards voor de belangrijkste functies, Windows-standaard functies, zoals Right Click en Slepen en Neerzetten, plus een zorgvuldig ontworpen user interface maken het leren van en met een briesje.
Belangrijkste kenmerken:
- Maakt een overzicht van alle wijzigingen in een bestand (database) en onderhoudt een audit trail of logboek van alle activiteiten, met inbegrip van de invoer en elke audit test uitgevoerd op de database. Elk item is voorzien van gebruiker ID van de Windows login.
- Hiermee kunt u de gegevens importeren en exporteren in een veelheid van formaten, met inbegrip van formaten voor de grote mainframe computers en software van de boekhouding. Het kunnen lezen en verwerken miljoenen records in seconden. Er is geen limiet aan het aantal records dat IDEA kan verwerken.
- Vergelijkt, joins, voegt, en verbindt de verschillende bestanden van verschillende bronnen.
- Extracten van specifieke transacties, identificeert lacunes (bijvoorbeeld in een controle nummer), of duplicaten.
- Profielen van gegevens door het samenvatten, stratifying, of veroudering van de bestanden
- Maakt nuttige bestand statistieken automatisch.
- Weergave van de gegevens en de resultaten grafisch weer te geven.
- Maakt de monsters met behulp van verschillende sampling methodes.
Info vernieuwd op: