IDEA 16.001

With IDEA®, kan du sänka din kostnad för analys, lägga till mer kvalitet för ditt arbete
3.4 
Rating
Ditt betyg:
Senaste versionen:
16.001.06 Se alla
Screenshots
1 / 1
Utmärkelser (3)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Tillförlitlig Nedladdning
5.2 MB

Förbättra din revision prestanda
With IDEA kraftfulla funktioner du kan förbättra din prestanda och förlänga din kapacitet. Designad av revisorer till revisorer.
För att upptäcka bedrägerier
IDEA s fri-form sökfunktionen är bara en anledning till varför IDEA är den mest kraftfulla och kompletta analys av data program som finns idag för att hjälpa dig i upptäckt av bedrägeri.
Öka ditt värde
Du vet hur man ska planera och genomföra en revision. Låt IDEA hjälpa dig att få mer arbete gjort på kortare tid. IDEA har en kombination av funktioner och funktioner, som inte finns i någon annan produkt, som hjälper dig att arbeta mer effektivt, och att lägga mer värde till din organisation eller kunder.
Du behöver inte vara teknisk specialist
IDEA kan användas av finansiella revisorer samt IT revisorer. En kombination av omfattande HTML-baserad Hjälp, kursen Informative User Guide med handledning, "IDEAassistants" — guider för viktiga funktioner, Windows-standard funktioner som Right Click och Dra och Släpp, plus ett noggrant utformat användargränssnitt gör lärande och med hjälp av en vind.
Huvudsakliga funktioner:
- Skapar ett register över alla ändringar som gjorts i en fil (databas) och upprätthåller en verifieringskedja eller logga in för all verksamhet, inklusive import och varje revision test, som utförs på databasen. Varje inlägg är taggade med användaren ID från Windows logga in.
- Kan du importera och exportera data till en mängd olika format, inklusive format för stora stordatorer och bokföringsprogram. Kan läsa och bearbeta miljoner poster i sekunder. Det finns ingen gräns för det antal poster som IDEA kan bearbeta.
- Jämför, går, lägger till, och förbinder olika filer från olika källor.
- Extrakt av särskilda transaktioner, identifierar luckor (som till exempel en check antal sekvens), eller dubbletter.
- Profiler data genom att sammanfatta, stratifiera, eller åldrande filer
- Skapar en användbar fil statistik automatiskt.
- Visar data och dina resultat grafiskt.
- Skapar prover med hjälp av flera olika insamlingsmetoder.

Kommentarer

3.4
Rating
84 votes
5 stars
31
4 stars
19
3 stars
7
2 stars
9
1 stars
18
User

Ditt betyg:

Förslag