IDEA

IDEA 16.001

Analizează şi manipulează fişierele de date
Evaluare utilizator
3.7  (43 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
16.001.06 (Vezi toate)
Citeşte date fişiere, le analizeaza, extracte de probe şi le manipuleaza. Lucrări cu date de la PC-uri, mainframe-uri, imprimantă rapoarte, etc.
Îmbunătăți dvs. de audit de performanță
With IDEA puternic funcționalitate vă puteți îmbunătăți performanța și de a extinde capacitățile. Proiectat de conturi de conturi.
Detecta frauda
IDEA gratuit-formularul funcția de Căutare este doar un motiv pentru care IDEA este cel mai puternic și complet software de analiză a datelor disponibile în prezent pentru a vă ajuta în detectarea fraudei.
Crește valoarea ta
Știi cum să planifice și să efectueze un audit. Să IDEA a vă ajuta să obțineți mai mult de lucru făcut în mai puțin timp. IDEA are o combinație de funcții și caracteristici, nu a fost găsit în orice alt produs, pentru a vă ajuta să lucreze mai eficient, eficace și adăuga mai multă valoare pentru organizația dumneavoastră sau clienții.
Nu trebuie să fie o tehnică de specialitate
IDEA pot fi utilizate de către auditorii financiari, precum IT conturi. O combinație de vastă HTML bazate pe Ajutor, Informative User Guide cu tutorial, "IDEAassistants" — wizards pentru funcții cheie, Windows-standard de caracteristici, cum ar fi Right Click și Drag and Drop, plus o atent proiectat interfață de utilizator face procesul de învățare și folosind o briza.
Caracteristici principale:
- Creează un record de toate modificările făcute într-un fișier de date (baze de date) și menține o pistă de audit sau jurnal a tuturor operațiunilor, inclusiv importul și fiecare audit test, efectuate pe baza de date. Fiecare intrare este etichetat cu utilizatorul ID din Windows de conectare.
- Vă permite să import și export de date într-o multitudine de formate, inclusiv formate de mare de periferice pentru calculatoare și software de contabilitate. Poate citi și procesa milioane de înregistrări în câteva secunde. Nu există nici o limită la numărul de înregistrări pe care IDEA poate procesa.
- Compară, se alătură, adaugă, și se conectează diferite fișiere din surse diferite.
- Extracte specifice operațiunilor, identifică lacunele (de exemplu, într-un număr de control sequence), sau duplicate.
- Profiluri de date prin rezumarea, stratificare, sau de imbatranire fișierele
- Creează utile statisticile de fișiere în mod automat.
- Afișează datele și rezultatele grafic.
- Creează probe, folosind diferite metode de prelevare de probe.
Informații actualizate în data de: