IDEA

IDEA 16.001

Elemzi, és manipulálja a fájlokat
Értékelés
3.6  (46 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
16.001.06 (Összes)
Olvas adat fájlokat elemzi őket, kivonatok mintát, és kezeli őket. Szerkezet-val adatok PC-k, mainframe, nyomtató stb.
Javítani kell a könyvvizsgálati teljesítmény
With IDEA erős működését javíthatja a teljesítményt, ami meghosszabbítja a képességeit. Célja a könyvvizsgálónak a könyvvizsgálói.
Észleli a csalást
IDEA szabad formában Keresési funkció csak az egyik oka annak, IDEA a legerősebb, valamint a teljes körű adatok elemzése szoftver ma elérhető, hogy segítsen az a csalások felderítése.
Növelje az értéket
Tudod, hogy a terv, illetve végeznek ellenőrzést. Hadd IDEA abban, hogy több munkát kevesebb idő alatt. IDEA kombinációja, az funkciójára is, nem talált más terméket, hogy segítsen hatékonyabb munkát, hatékonyan, adjunk több értéket a szervezet, vagy költségtérítést.
Nem kell, hogy egy műszaki szakember
IDEA által felhasználható pénzügyi ellenőrök, valamint IT ellenőrök. Kombinációja kiterjedt HTML-alapú Segíteni, Informative User Guide a bemutató, "IDEAassistants" — a varázslók számára a legfontosabb funkciók, Windows-standard funkciók, mint a Right Click, Drag and Drop, plusz egy gondosan megtervezett felhasználói felület a tanulás segítségével a szellő.
Fő jellemzők:
- Bejegyzést hoz létre, a változtatások egy fájl (adatbázis), továbbá fenntartja, az ellenőrzési nyomvonal, vagy a napló műveleteket, beleértve a behozatali, illetve minden ellenőrző vizsgálatot végzett az adatbázisban. Minden bejegyzés címkéjű a felhasználó ID a Windows belépés.
- Lehetővé teszi, hogy a behozatali vagy kiviteli adatokat számos formátumot, beleértve formátumok nagy mainframe számítógépek, számviteli szoftver. Lehet olvasni a folyamat több millió lemezt másodperc. Nincs korlátozva, hogy a rekordok száma, hogy IDEA képes feldolgozni.
- Hasonlítja össze, csatlakozik, hozzáfűzi, valamint összeköti a különböző fájlok különböző forrásokból.
- Kivonatok különleges ügyletek, azonosítja hiányosságok (például egy csekket számsor), vagy másolatok.
- Profilok adatok összefoglaló, stratifying, vagy az öregedés a fájlokat
- Létrehoz hasznos fájl statisztikák automatikusan.
- Jeleníti meg az adatokat, majd az eredményeket grafikusan.
- Létrehoz minták segítségével több különböző mintavételi módszerek.
Információ frissítve: