IDEA

IDEA 16.001

Анализира и манипулира файлове с данни
Оценка
3.6  (46 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
16.001.06 (За да гледате всички на)
Разработчик:
CaseWare International Inc.
Прочитания файлове с данни, анализира ги, извлича проби и ги манипулира. Работи с данни от компютри, мейнфрейм, принтер доклади и т. н.
Подобряване на ефективността на одита
Мощен функционално With IDEA можете да подобрите производителността и да разшири възможностите. Разработен одитори одитори.
За откриване на измами
В свободна форма, функция IDEA търсене е една от причините, поради IDEA това е най-мощният и пълен софтуер за анализ на данни, на разположение днес, за да ви помогне в разкриването на измами.
Увеличаване на стойността на
Знаете ли как се планира и проведе одита. Нека IDEA да Ви помогне да направите повече работа за по-малко време. IDEA е комбинация от функции и възможности, които не са намерени на всеки друг продукт, за да ви помогне да работят по-ефективно, ефектно и добавя голяма стойност за Вашата организация или клиенти.
Не трябва да бъде технически експерт
IDEA може да се използва във финансовите одитори, както и IT одитори. Комбинацията от широка HTML-Помощ, Informative User Guide с учебник "IDEAassistants" — майстор за ключови функции, Windows-стандартни функции, като Right Click и плъзгане, както и на внимателно разработен потребителски интерфейс ще направят процеса на обучение и с помощта на вятъра.
Основни характеристики:
- Създава запис на всички промени, направени в един файл (база данни) и да пази контролния регистър или регистър на всички операции, включително внос и всички проверки, направени на базата. Всички публикации с етикет ID на потребителя от Windows входа.
- Позволява да импортирате и експортирате данни в множество формати, включително формати за големите КОМПЮТРИ и счетоводни програми. Може да чете и обработва милиони записи в продължение на няколко секунди. Няма ограничение на броя на записите, които IDEA може да се справи.
- Приближени, тя се свързва, добавя и свързване на различни файлове от различни източници.
- Екстракти на отделните операции, открива пропуски (например, проверка на последователността на брой), или дубликати.
- Профили на данни, оразмеряване, наслаиваясь, или стареене на файлове
- Автоматично създава полезен файл области.
- Показва данните и резултатите графично.
- Да създава проекти, като се използват няколко различни техники за вземане на проби.
Информацията е актуализирана на: